Personale

Odsherred Øjenklinik drives som speciallægepraksis af øjenlægerne Henrik Kemp og Steen Rugaard Christensen. Begge har mere end 10 års erfaring som overlæger på regionens øjenafdelinger og overtog klinikken d. 1.januar 2017.

Henrik Kemp beskæftiger sig på Øjenafdelingen særligt med medicinske øjensygdomme såsom AMD (alderspletter på nethinden), blodprop i nethinden og diabetisk nethindesygdom og andre nethindesygdomme. Arbejder typisk onsdag til fredag i klinikken og øvrige dage på Øjenafdelingen, SUH i Roskilde.

 

Steen Rugaard Christensen beskæftiger sig på Øjenafdelingen hovedsageligt med nethinde- og grå stær kirurgi. Arbejder typisk mandag til tirsdag i klinikken og øvrige dage på Øjenafdelingen, SUH i Næstved.

 

Odsherred Øjenklinik diagnosticerer og behandler et bredt udsnit af både medicinske og kirurgiske øjensygdomme inkl. operation for grå stær og almindelige øjenlågsoperationer.

Der udføres ikke kosmetisk kirurgi.


Til varetagelse af patientundersøgelser har klinikken fast tilknyttet to klinikassistenter og en øjensygeplejerske. Yderligere er der ved behov, blandt andet tilknyttet medicinstuderende.


Til at varetage undersøgelse af skelesygdomme og visse børneundersøgelser har klinikken tilknyttet skeleterapeut Dorte Gerhøj.